lørdag 6. august 2016

God stemning!

/sponset
Hei, mine fine! 

Det er så kjekt å logge seg inn på bloggen for å oppdage at stadig fler er innom og leser :) Jeg setter stor pris på hver og en av dere! I 

Som dere kanskje allerede har skjønt er jeg veldig glad i å pynte bord, både til hverdag og fest. For en tid tilbake fikk jeg tilsendt en pakke fra en av favorittbutikkene mine -  nettbutikken Frøken Rosa. Den var spekket med fargerikt partystæsj fra Rice! Midt i blinken for meg:) Dette har jeg kost meg veldig med i sommer, så nå tenkte jeg å gi dere et bildedryss fra festpyntede bord :)

Vinglass i plast og partysticks med palme og apekatt fra Rice
Servietter fra HM Home - resten fra Rice 
Plastbestikk fra Rice
Søt fugl på klips fra Rice
Partysticks med fugler fra Rice
Eplegirlander fra Rice
Det gjør virkelig noe med humøret å sette seg ved et fargerikt og festlig bord. Ikke minst om dagen har vært litt trasig! Partystæsjet fra Frøken Rosa har gjort det så enkelt å spre litt god stemning i hverdagen - hurra for det!  Med markblomster på bordet i tillegg ble det riktig god sommerstemning her inne. 

I kveld kommer noen venninner på besøk - så da blir det vel fort litt partystæsj på bordet da og :)

Kos dere masse med lørdagskvelden!

Du finner meg forresten også som @marekren på instagram, der oppdaterer jeg hver dag :)

Klem fra Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar