søndag 7. august 2016

Full Jubel

/sponset give away

Jeg feirer 10 000 følgere på instagram med full jubel!
Dette er så stas, tenk at over 10 000 instagrammere ønsker å følge med på vårt fargerike hjem!:)

Med meg på feiringen har jeg fantastiske Jubelshop. Hurra! Jeg er helt frelst av produktene Henriette lager og hele rommet til Håkon er fyllt opp med Jubel :) Puter, wall stickers, vimpelrekker og plakater - alt i herlige farger som sklir rett inn hos oss. Jeg mener at barnerom bør innredes FOR barna, og dersom barna får velge selv så velger de farger ;) Eller hva tror dere? Når det er sagt må jeg helt til slutt legge til at flere av produktene sklir like godt inn på stua eller kjøkkenet, her er det litt Jubel i nesten alle rom :)

Nå kan du vinne et gavekort på hele 500,- fra Jubelshop inne på instagramkontoen min @marekren :D

Finn bildet merket med "Give away" og sleng deg med! Vinneren trekkes allerede i kveld :)
Bildedryss under teksten. 

Lykke til!


Klem fra Marianne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar