mandag 11. juli 2016

Magasinholder og clipboard


Ferieroen har senket seg og det er på tide å børste støvet av bloggen. Jeg har mye å vise dere fremover, så jeg håper dere følger med :)  I dag har jeg lyst til å vise dere en veldig enkel DIY magasinholder som i tillegg kan brukes som clipboard.Jeg fant et tynt og fleksibelt armeringsnett hos Coop Obs her.
Dette nettet er såpass mykt at man enkelt kan bøye det.

Først måtte jeg gjøre noe med den kjedelige fargen. Jeg sprayet hele nettet med Quick Spraylakk som også er fra Coop Obs i to runder. Denne sprayen er min soleklare favoritt, da den dekker veldig godt og kommer i flere nydelige farger :)
Jeg lot lakken herde seg i noen dager før jeg gikk videre til neste steg.

Nest siste steg var å tilpasse nettet til riktig størrelse. Jeg hadde sett for meg at nettet skulle romme tre magasiner i bredden, og ønsket ikke at det skulle være mye bredere enn det. Jeg fikk hjelp til å sage av noen ruter, men det hadde nok gått mye raskere om vi hadde hatt en avbitertang :)

Da gjenstod det bare å bøye nettet! Veldig enkelt og fort gjort. Jeg var litt spent på om den bøyde delen kom til å holde seg oppe uten noe slag fest til resten av nettet, men det var ikke noe problem i det hele tatt :) Mesterverket festet vi enkelt til veggen med en skru i hvert av de øverste hjørnene. 


Holderen står like støtt etter flere måneder!

Jeg er så fornøyd med magasinholderen at jeg vurderer å lage en mindre versjon til et annet rom. Den var utrolig enkel å lage og ikke minst billig! 

Håper dere nyter sommeren, det gjør i allefall vi :) Nå skal vi snart ut å plukke markblomster, det er noe jeg setter veldig pris på ved sommeren. 


Klem fra MarianneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar