onsdag 27. juli 2016

Fra drøm til barneservise

/sponset innhold

Det finnes noen der ute som har noe ekstra. Et ekstra gir, et ekstra talent og et ekstra stort pågangsmot. Som ikke nøyer seg med at hobbyen bare forblir en hobby. De drømmer, de våger og de satser! 

Malin Espeland er ett av disse menneskene. Gjennom to svangerskapspermisjoner og i etterkant ved siden av jobb, har denne kreative dama greid å bygge opp sin egen merkevare VillMynt. Barnslige og fantasifulle malerier skapt med utgangspunkt i mammahjertet og barneglede, har nå funnet veien ut til oss. Ta en titt i nettbutikken hennes og bli like forelsket som meg :)

Vi har vært så heldige å få teste barneserviset som nettopp har kommet ut i butikkene. 

Pakken kunne egentlig ikke kommet til et bedre tidspunkt. Vi var nettopp ferdige med de nye stolene og bordet inne på rommet til Håkon og innviet like så godt den nye sittegruppen med middag inne på rommet ;) Håkon synes serviset er kjempegøyalt og mener bestemt at figurene er sjiraffer! Det er nettopp det som er så gøy med dette serviset - at alt er overlatt til fantasien. Etter hvert som Håkon blir litt større og ser at dette kanskje ikke er en sjiraff likevel, kan fantasien selv få finne ut hva disse figurene er. 

Som dere ser består settet av tre deler. En kopp, en tallerken og en skål. Det er laget av høykvalitetsporselen og tåler dermed en liten støyt ;) Du trenger heller ikke å bekymre deg for at motivene skal falme i oppvaskmaskinen. 

Jeg gleder meg litt hver gang vi tar i bruk serviset. Det er noe med fargene og motivene som gjør meg i godt humør! Hurra for farger, hurra for kreativitet og hurra for at noen drømmer ender med så godt resultat :DKlem fra Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar