fredag 29. april 2016

DIY blomsterspreder

Hei alle sammen! 
Titter innom for å gi dere et smart fredagstips.

Jeg blir stadig overrasket over hvor mye fantastisk man kan lage av hamaperler!
Mange kjenner seg kanskje igjen i at blomstene sklir ut til siden i vasen og lager et hulrom i midten? Vel, slik har det i hvertfall vært her ;) Da jeg så Äng vasen var jeg på nippet til å kjøpe den, før jeg plutselig innså at jeg kunne lage en billigere løsning på ''problemet'' selv.
Løsningen ble å perle en sirkel med hulrom! 

 Jeg tok utgangspunkt i diameteren til vasen jeg ville bruke og lagde innlegget noen hakk mindre. Hvor mye mindre kommer helt an på hvor langt ned man ønsker at innlegget skal sitte.

I dag måtte vi selvfølgelig kjøpe noen roser for å se om løsningen funket. Jeg synes bildene taler for seg selv :D

Ønsker dere alle en riktig god fredagskveld :)

Klem fra Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar