mandag 21. mars 2016

Påskeglede

Jeg elsker påsken! 

Appelsiner, hytteliv, quiz, radio, kryssord, ski, kvikklunsj, påskelabyrinten, krim, påskegg, påskenøtter... det er jammen fint! Og når hyggen er over, da går det mot vår. 

Påsken er også en høydare for meg når det kommer til pynting av hjemmet. I år som alle andre år har påskeliljene inntatt nesten hvert et rom. Jeg er veldig glad i disse gule gledesprederne og jeg hoppet av begeistring da mannen kom hjem med de første liljene :) 
Nå som jeg har brukt mange linjer og superlativer for å fortelle dere hvor fantastisk påsken er, er det vel på tide å komme til det jeg egentlig ville vise dere. Nemlig årets påskeris!

I år er trollhasselet byttet ut med ekte bjørkeris. 
Våren har ikke kommet så langt at det er noen grønne spirer å skimte, men vi har et lite håp om at de kommer etter noen dager inne i varmen. 

Bjørkeriset har nå blitt forvandlet til påskeris med enkle grep. Jeg hadde egentlig tenkt å lage alt selv, men noen ganger er det aller enkleste faktisk det beste. 


Hos Panduro Hobby fant jeg nemlig mini-girlander med alle favorittfargene - og glitter! 
De er faktisk så fine at bare de hadde egentlig vært nok, men jeg måtte jo sette mitt eget preg på det også.

Til det minste riset har jeg laget fjærdekorasjoner av dekortape og gavepapir. 
 


Til det største riset gikk jeg for en enda enklere variant - perler fra Søstrene Grene festet med gult bomullsgarn.Så enkelt kan det gjøres :) Det skal ikke så mye til for å spre litt ekstra fargeglede!


Og forresten, her om dagen innså jeg at uansett hvor mye pynt jeg lager, så kommer det alltid til å være en som lager mye finere ting enn meg. Mammahjertet sprakk nesten da lillegutt kom hjem fra barnehagen med verdens fineste påskeegg med fjær på :)


Nå skal vi starte på det som kanskje ikke er SÅ gøy med påsken - pakking. I morgen går turen til mine hjemtrakter og jeg gleder meg! Der blir det nok massevis av alle de fine tingene jeg nevnte i toppen av innlegget ;)

GOD PÅSKE :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar