onsdag 23. mars 2016

Årets påskebord

Bildedryss av årets påskebord med noen tips om enkle grep og DIYs du kan gjøre for å gjøre borddekkingen både festlig og personlig :)
Gjør noe morsomt med serviettene. Her har jeg brettet de om til påskeharer. Oppskriften fant jeg her


Bordskånere laget av hamaperler.Fjærbukett! Her har jeg laget fjær av gavepapir og dekortape som jeg har limt på kobberstrenger fra Søstrene Grene. Telysholderen fra Bloomingville funker fint som ''vase''Alt trenger ikke å matche. Jeg har brukt ulike servietter for å skape et lekent uttrykk.


De gøyale bordbrikkene kommer også fra Søstrene Grene. Tallerkene er Rørstrand Ostindia.Pastellfargede pompoms formet som egg finner du hos Søstrene Grene. 


Da gjenstår det bare å ønske dere atter en gang RIKTIG GOD PÅSKE :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar