tirsdag 19. januar 2016

Snøstorm ute, sommer inne

Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang vi starter på et nytt år får jeg en sterk lengsel etter vår og sommer. Behovet for lysere dager, grønne planter og friske farger melder seg tvert lukten av nyttårsrakettene er borte.
Flere som har det sånn?

Vel, ute må årstidene bare få gå sin gang, men inne kan man heldigvis bestemme selv ;)
Det skal heller ikke så mye til for å forandre. Med enkle grep kan man få en (nesten) helt ny stue!
Jeg har flyttet palmen til sofahjørnet for å skape litt liv i det ellers livløse hjørnet. Som ekstra bonus får man en deilig følelse av å ligge under palmebladene. Nå som solen har begynt å glimte til kan jeg lett drømme meg bort til sol og varme mens jeg ligger her!


 Puter med eksotiske farger og print fra HM Home.


Det store tunge salongbordet er byttet ut med små bord for å skape mer luft. 

Jeg er kjempefornøyd med resultatet og denne gangen tror jeg stuen får være som den er en god stund. Vi får se ;) Under ser dere bilder fra høsten og vinteren.
Og dere, GODT NYTT ÅR!

Klem fra Marianne


1 kommentar:

  1. Det har vært helt fantastisk spennende å følge deg gjennom din reise i sosiale medier, og jeg er spent på fortsettelsen. Jeg heier på deg, Marianne, min fine fargeforkjemper! Hehe Du er helt rå på farger, DIY's, kamerateknikk og formidling. Gleder meg til å se deg på fredag. God klæm!

    SvarSlett