tirsdag 26. januar 2016

DIY Flamingogirlander & dots

Er du også av typen som gjerne hopper over til et nytt prosjekt før du er ferdig med det du holder på med? Det gjør jeg støtt og stadig, til både min og samboerens ergelse. Slikt blir det uferdig rot av. Det er bare så deilig når en ny idé popper opp at jeg må gjøre det med en eneste gang. Det er da det er mest gøy, når idéen er helt fersk!

Her om dagen skulle jeg få gjort unna litt sortering og husarbeid. Plutselig kom jeg over flamingogirlanderet jeg lagde i sommer, og før jeg visste ordet var jeg i full gang med å dekorere vårt nye walk-inStolen fant jeg på Fretex for 75,-. Med litt maling ble den som ny!Det er fortsatt mye som må gjøres før vi er i mål, men nå er i hvertfall noen rosa detaljer på plass. Jeg synes hele rommet fikk et løft, og det til den nette sum av, tja, 10 kr? Det trenger og bør ikke koste så mye å forandre. Man kommer langt med litt kreativitet, klistremerker og rørperler :)

Om noen fikk lyst til å lage flamingogirlander selv kan dere se hvordan jeg perlet flamingoene under her. Bildet er tatt med mobilen og dermed litt uklart, men jeg håper det funker for de fleste. Hvis ikke vil et kjapt google-søk på flamingo+hama beads gi deg flust av fine flamingomønstre å velge mellom!
Jeg festet flamingoene til tråden med lim, men du kan også legge tråden mellom perlene før stryking om du har tålmodighet til det ;)


Og du, følg gjerne mermedfarger.no på facebook og @marekren på instagram :)


Klem fra Marianne
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar