onsdag 20. januar 2016

Å bli lagt merke til

Som mange av dere vet har jeg vært aktiv på instagram som @marekren lenge før jeg startet denne bloggen. Det hele startet etter en vinkveld med gode venninner. Jeg hadde gjort noen forandringer her hjemme, og spesielt en av venninnene mine ble imponert. Stine, som står bak interiørbloggen litehi.no, roste de gulmalte budalsstolene opp i skyene og mente at jeg burde starte opp en interiørkonto på instagram. Jeg lo godt, for aldri i verden om jeg turte det.

Jeg greide liksom ikke helt å slå det fra meg likevel, for det hadde jo vært gøy å prøve. Uten noen plan eller særlig stor hensikt postet jeg noen bilder på instagram. Slengte på noen #er og ventet i spenning. Helt overbevist om at jeg hadde tabbet meg ut! 

Responsen var overraskende god. Noen valgte til og med å reposte noen av bildene mine, og følgerne strømmet til. Jeg ble hekta! Siden da har ballen rullet videre og iveren etter å spre fargeglede og kreative påfunn har bare vokst seg større. Derfor kan du nå lese mer om mine fargerike sprell her på bloggen :)

Den siste tiden har bildene mine dukket opp hos flere store aktører, noe som gjør meg inderlig stolt. Det føles godt å bli lagt merke til! Jeg skyver janteloven til side og roper:

Hurra for farger!

Under bildene finner du link til artikler hvor @marekren er nevnt :)


Tusen takk til alle dere som klikker dere inn her, dere som følger meg på instagram og alle de fine tilbakemeldingene dere gir :) Det betyr så mye!

Klem fra MarianneIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar