onsdag 4. november 2015

Walk-in sneak peak


Hurra!

Etter to måneder med kleskaos og oppussing kan vi endelig si oss (nesten) ferdige med høstens store prosjekt - walk-in-closet. Noe småplukk mangler fortsatt, men jeg er så fornøyd at jeg må bare vise dere noen snaps fra mitt nye favorittrom!

Nytt walk-in må selvfølgelig feires med friske blomster, og gleden var stor da jeg plutselig gikk meg på favorittblomstene på IKEA.


Veggene er malt med fargen ''sval sjø'' fra Jotun Lady. Den gir rommet et friskt og rolig uttrykk. Jeg hadde egentlig ønsket meg en knæsj farge, men siden rommet er såpass lite med kun et smalt vindu falt valget på en lett og dus farge. 

Det var ikke så lett å velge hvilken garderobeløsning vi skulle gå for, men vi landet til slutt på Pax garderobeløsning fra IKEA. Det er ikke uten grunn at disse er så populære - de er rimelige, lekre og kan tilpasses dine behov på titalls måter.For å få full utnyttelse av rommet, uten å miste for mye av gulvflaten, valgte vi garderobestammer med 35 cm dybde. En annen fordel med smale løsninger er at det er utrolig mye enklere å holde orden og oversikt i skuffene.


Det beste med hele rommet må være at jeg har fått oppfylt pikedrømmen med å ha et eget sminkebord. Fantastisk deilig! Jeg gleder meg allerede til å gjøre meg klar til fest her ;)
Et lite tips til dere andre som er i walk-in planleggingsmodus: Ikke planlegg alt i detalj før du handler. Finn ut hva du trenger av de største tingene og se an behovet etter hvert som ting kommer på plass. Dette skapet ser vi for eksempel i etterkant at vi må vende, og at vi trenger flere skuffer fremfor hylleplass. 

Jeg gleder meg til å legge den siste finishen på rommet og tar gjerne i mot kreative tips om hvordan jeg kan utnytte ledig veggplass til oppheng av vesker, smykker osv. :)


Klem fra Marianne1 kommentar: